Välj en sida

Tak Ludvika

KN Bygg & Fastighet AB – tak Ludvika

Kvalitativa takarbeten

Välkommen till KN Bygg & Fastighet AB, ett företag för dig i Ludvika som funderar på ett nytt tak, eller vill renovera det befintliga. Våra medarbetare med sin långa yrkeserfarenhet och kompetens, tillhandahåller utöver tak, det mesta som har med bygg att göra. Vi vänder oss till både privatkunder och företagare. Läs mer om våra tjänster HÄR.

Ingen kund är mer eller mindre viktig för oss. Med det sagt så kan alla förvänta sig att våra hantverkare kommer göra allt för att det slutliga resultatet ska präglas av kvalitet och noggrannhet, oavsett om det är ett litet eller stort arbete. 100 procent nöjda kunder är det allra viktigaste för oss!

Bygg & tak

Det spelar ingen roll vad du behöver för bygghjälp, vi kan hjälpa till. Här hos oss finns det hantverkare med flera års erfarenhet både inom bygg, renovering och tak. Behöver du ett nytt tak, eller renovera det befintliga? Vänd dig i så fall till oss!

Om oss

KN Bygg & Fastighet AB är ett företag som är både momsregistrerat och innehar F-skattebevis. Vi tar seriöst på vår verksamhet och månar om nöjda kunder. Om du är intresserad av en offert så är detta någonting som vi erbjuder utan kostnad.

Prisvänlighet

Det är självklart så, att ingen kan arbeta gratis, och det gäller även för oss. Men vi vågar lova att våra priser står sig väl i konkurrensen. Trots det så satsar vi på kvalitet framför kvantitet i både inköp av material till hur vi lägger upp och genomför vårt arbete.

KN Bygg & Fastighet AB